Загрузка...
FANAT
Главная Интернет-магазин Фан-Форум Видео Онлайн трансляции
France Individuelle
 




Интернет-магазин


Кошелек "Ливерпуль" (с липучкой)



Пенал "Барселона"


Подробнее...
Значок "Бешикташ" Стамбул (метал)



Книга "Динамо Киев: 1927-2007"


Подробнее...
Чашка "Металлист" Харьков


Подробнее...
Чашка "Украина"



Шарф "Динамо" Киев: 1927



Чашка "Динамо" Киев


перейти в магазин все новинки

Трансляции матчей
Национальные чемпионаты стран

Украина 2009/10

2:2

Карпаты (Львов) - Металлург (Донецк)

26-07-2009 :: Украина 2009/10
Стадион "Украина". Львов
Зрителей 6 000
Арбитр Владимир Сиренко (Симферополь)
Карпаты: Тлумак, Ощипко (Петривский 70), Гурули (Зенев 77), Милошевич, Годвин, Е.Тарасенко, Кожанов, Федецкий, Кузнецов, Голодюк (Ткачук 74), Худобяк
Металлург Д: Дишленкович, Марио Сержио, Чечер, Билозир, Воловик, Макридис (Димитров 54, Фабиньо 64), Лазич, Годин (Ткаченко 46), Кингсли, Мхитарян, Мгуни
Голы: Федецкий 6, Худобяк 61 - Годин 8, Мхитарян 60
Предупреждения: Федецкий 16, Ощипко 58 - Билозор 37, Чечер 66, Мхитарян 69, Воловик 90






Класний матч. І «Металург» і «Карпати» показали реально хороший футбол, на який було цікаво дивитися. Перші компліменти – Костову і його команді. Болгарський спеціаліст зробив красиву команду, підсилив її хорошими легіонерами, поставив гру. Фішка сьогоднішнього «МетаДона» - гра в короткий пас. А найнесподіваніше, мабуть, те, що команда Костова у матчі проти «Карпат» намагалася продиратися до воріт Тлумака за рахунок розрізних передач. Господарі ж сподівалися на навіси, ціль яких – голова Мгуні. Правда, і тут «Карпати» не помилилися. Коли «Металург» забивав перший гол, пройшла передача низом на Кінслі. Той здорово оцінив позицію і безперешкодно навісив на Годіна. Новачок «МетаДона» вколотив м’яча точно в кут. Ау, захист! (№1).

Але почали «Карпати». Причому почали так, що «Металургу» було дуже важко. Вже в дебюті гри після кутового, Федецький найкраще зорієнтувався в ситуації і зумів пробити по воротах. Ні захисники, ні воротар удар перекрити не змогли і новачок «Карпат» летить в обійми Кононову. Як і вся команда. На ейфорії «Карпати» хотіли продовжити атаки, але в одну мить усе обірвалося. Швидкий контрвипад і вже нічия. Гол Годіна змусив «Карпати» на кілька десятків хвилин відійти у захист і оборонятися. Міг «Металург» і взагалі повести, якби Мхітарян реалізував вихід сам-на-сам. Знову пройшла передача низом повз центральних захиснків (Ау! №2), Тлумак виходив кидатися на амбразуру, але пронесло – вірмен по-піжонськи м’яча підрізав, але той у ворота не залетів. Фух. Тут і відповідь «Карпат»: Гурулі як завжди нафінтив, прокинув вперед, а після контакту з Білозором по інерції пролетів ще метрів п’ять і бухнувся на газон. Жовта захиснику «Металурга» і штрафний у молоко. Момент в Кузнецова – він вже от-от був готовий замкнути передачу з правого краю, але усе закінчилося розведеними руками і поглядом у бік судді, мовляв, збивали мене. Суддя погляд проігнорував.

Не скучають в атаці і легіонери «МетаДона». Хороший момент у Мгуні, якого проспали захисники (Ау! №3), але це не був удар форварда. Тут вже аукати треба до нього. На десерт першого тайму – смачний удар від Худоб’яка, метрів з 25-и. Дішленковіч з горем навпіл м’яча таки фіксує. Пристрілка вийшла, гол перенесли на потім. Перерва.

Великого резонансу у Львові цей матч не викликав – на стадіоні було тисяч шість глядачів. А от безробітних футболістів гра зацікавила. Поки команди слухали настанови тренера, обіймався зі старими друзями колишній воротар «Карпат» Мацей Налєпа. «Зараз я вільний агент. Мав летіти в Грецію, але не склалося. А я відмовив кільком клубам. Шкода.» На центральній трибуні сидить і Євген Шмаков – з ним «Карпати» попрощалися кілька років тому. Опорник мав підписати контракт з «Закарпаттям», але щось там не склалося. Наразі Шмаков – у ролі глядача. Недалеко сидить і Михайло Кополовець – він зараз травмований, але за його ж словами, вже йде на поправку. Готуються і фанати. 16-ий сектор підготував величезний банер, очевидно, адресований до Президента «Карпат» Петра Димінського. Без образ, а так, інформація для роздумів. Правда, довго тримати банер хлопці не могли – почався другий тайм. Хороший і непередбачуваний.

Бігали на початку достатньо, але без толку. Суддя зафіксував офсайд у Кузнецова, який виходив на Дішленковіча. Судячи зі всього, даремно – не було там нічого. А у відповідь – тримайте удар зльоту від активного і технічного Кінслі – тут вже Тлумак по-кошачому красиво ловить м’яча. Тлумак у цій грі запам’ятався. Не лише цим сейвом, а й якимось внутрішнім бажанням допомогти партнерам в атаці. Кілька разів він виходив далеко за свою територію, страхуючи захиснків. Але найефектніше він «відпалив» на 90-ій хвилині, коли вибіг аж до центра поля (!!!), промахнувся, і ледь не отримав ганебного гола. Врятував боковий суддя, який побачив офсайд у суперника. В іншому разі, були б проблеми. Але поки Тлумак з м’ячем, вибиває його на Кузнецова. Сергій, як завжди, багато працює і на атаку і на захист, виносить м’ячі після кутових, бореться за все, що летить у його сторону, заробляє штрафні і так далі. А головне – постійно тримає в тонусі захист «Металурга». І тут… гол. У ворота «Карпат».

Епізод доволі спірний. Мхітарян справді настрибнув на Тарасенка, але суддя не побачив у діях вірмена крамоли і гол зарахував. Та й карпатівці апелювали не до арбітра, а швидше до самих себе. Сперечатися сенсу немає. Треба було робити висновки. І тут почалося найцікавіше – висновки таки були зроблені. Не пройшло і кілька хвилин як «Карпати» розіграли дуже красиву зигзаг-комбінацію. Голодюк віддав на Кузнецова, той вже бачив, куди біжить Худоб’як і віддав хавбеку точну передачу. Ігор миттєво підробив м’яча і гарнющим обвідним ударом поклав його за комір Дішленковічу. Що тут говорити? Худоб’як – не інакше як злий геній сербського воротаря «Металурга». В останній грі між цими командами на «Україні» Худоб’як поклав дуже схожого гола. Дішленковіч стояв на тих же воротах. 2:2 – завелися сонні до цього трибути і почали голосно підтримувати «Карпати». І було чого.

«Металург» трохи втомився і почав нервувати. Злість донеччан відчули на собі ноги карпатівців – то Кузнецову по ахілу вріжуть, то Гурулі знесуть. Але усі ці пошкодження ніщо, порівняно з травмою Ігора Ощипка. За словами Олега Кононова, травма дуже серйозна. Лівого захисника змінюють, а «Металург» проводить атаку – Ткаченко потужно б’є з-за меж штрафного, м’яч влучає у штангу, відлітає до знову неприкритого Мгуні (знову Ау!), але той унікально псує гольову нагоду. «Металург» атакує і атаки намагається закінчувати ударами. «Карпати» теж не сплять – свіжий Ткачук пробиває неточно, Худоб’як крутить на фланзі трьох суперників і віддає точну передачу партнеру; словом, події на полі нагадують мурашник, де життя не зупиняється ні на секунду. Ось Мгуні знову намагається пробити, цього разу головою. Але Тлумак ловить м’яча і розпочинає нову атаку. Акаку, що могла принести «Карпатам» перемогу. Передача пішла на Кузнецова і той таки видряпав у повітрі м’яча і виклав його на срібній тарілочці для Худоб’яка. Поруч не було абсолютно нікого – повний провал оборони «Металурга», але Худік пошкодував Дішленковіча. Тут було легше забити, але не склалося. М’яч – повз ворота, Худоб’як в шоці, трибуни змовкли. А можна ж було перемогти…

А можна було і програти – на останніх секундах Мхітарян здорово приклався до м’яча – вище. Тут можна і свистіти, що арбітр і зробив. Ефектне закінчення 2-го туру, добротна гра і нічия.


Ніколай Костов, головний тренер «Металурга»:

- Поздоровляю футболістів за продемонстрований сьогодні футбол. Був швидкий, динамічний, відкритий футбол. І «Карпати», і «Металург» хотіли виграти цей матч. Що стосується нашої команди, то у нас були багато шансів на успіх, але ми випадково не перемогли. Бажаю вдалої гри «Карпатам» і їхньому тренеру в цьому чемпіонаті.

- Чому поміняли Годіна?
- Олексій травмувався, а з лікарем я ще не говорив.

- Ви дуже обурювалися в кількох епізодах.
- Було декілька моментів, де футболісти «Карпат» забували про принципи Fair-Play. Але у мене немає претензій до арбітра, адже гра була для нього дуже важкою, динамічною. Він контролював все, що можна.

- Так ви втратили два очки чи взяли одне?
- У нас було багато моментів, тому вважаю, що ми випадково не перемогли.

- А якби Худоб’як забив в кінці гри?
- Тоді ми програли б (сміх в залі).

Олег Кононов, головний тренер «Карпат»:

- Гра була цікавою для глядачів. Звичайно у «Металурга» були більше моментів, ніж у нас. Як і вони, так і ми могли забити переможний гол, але не вдалося. В цілому мені гра сподобалася, за винятком окремих епізодів матчу. Дуже шкода, що серйозну травму отримав Ощипко.

- Чому грав Годвін, а не Ткачук?
- У нас йде тренувальний процес. Я не був задоволений грою Ткачука проти «Ворскли». Годвін дуже серйозно відіграв за дублюючий склад з Полтавою і готувався на гру з основним складом. Вцілому я задоволений його грою.

- Оцініть дії команди в обороні.
- Якщо суперник створив більше моментів, то, звичайно, в обороні є проблеми.





Фан-стенка
все сообщения | оставить sms-сообщение
On-line трансляции матчей
01.08.2009, 20:00
01.08.2009, 19:30
01.08.2009, 19:00
01.08.2009, 18:00
01.08.2009, 15:00
01.08.2009, 12:00
31.07.2009, 19:00
31.07.2009, 18:00
все трансляции | он-лайн результаты
Новости InternetUA
Загрузка...
погода в твоем городе
Футбольные турниры

ТУРНИРНЫЕ ТАБЛИЦЫ НАЦИОНАЛЬНЫХ ЧЕМПИОНАТОВ

МЕЖДУНАРОДНЫЕ ТУРНИРЫ

Чемпионат Украины | Кубок Украины
Работа
Загрузка...
работа на дому







 ХИТЫ ПРОДАЖ 
`Футбольные войны`
"Футбольные войны"
Книга `Зенит: 17 ступеней к Кубку УЕФА`
"Зенит: 17 ступеней к Кубку УЕФА"
Книга `Хиддинк: Гус всемогущий`
Книга "Хиддинк: Гус всемогущий"
`Мой сын - вратарь`
"Мой сын - вратарь"

Реклама на сайте     О проекте
Fanat.UA При использовании материалов сайта ссылка на www.fanat.ua обязательна.
E-mail: [email protected] • Телефон: +38 044 227 18 59