FANAT
Главная Магазин Форум Видео Прогнозы On-line
 

Каталог магазинов


Опрос

Какой из чемпионатов бывшего СССР Вам наиболее интересен?


 Реклама 

Автобазар


Интернет-магазин

Подробнее...
Значок МОИК Баку


Подробнее...
Значок "Карван" Евлах


Подробнее...
Значок "Симург" Загатала


Подробнее...
Значок "Нефтчи" Баку


Подробнее...
Значок "Хазар" Ленкоран


Подробнее...
Значок "МКТ-Араз" Имишли


Подробнее...
Значок "Шахдаг" Кусары


Подробнее...
Значок "Туран" Товуз


Подробнее...
Значок "Реван" Баку


Подробнее...
Значок ФК "Габала"


Подробнее...
Значок "Нарва-Транс"


Подробнее...
Значок "Нымме Калью" Таллинн


перейти в магазин все новинки

Шахматные компьютеры
Результаты, статистика, отчеты матчей

Украина 2011-12

Александрия

10.09.2011
1:1
Александрия. "Ника"
зрителей: 5 500
Арбитр: Арановский (Киев)

Карпаты


ПФК Александрия - Карпаты (Львов) - 1:1

Голы: Кабанов, 73 - Батиста, 51

Александрия: Панькив, Чередниченко, Казанюк (Сахневич, 84), Запорожан, Сидоренко, Гитченко, Довгий (Таргамадзе, 55), Салхи (Шевченко, 65), Калоуда, Старенький, Кабанов

Карпаты: Богатинов, Гомес, Милошевич, Ощипко, Федецкий, Голодюк (Кристобаль, 70), Худобяк, Годвин, Ткачук, Перес (Зенев, 80), Батиста

Предупреждения: Старенький, 3; Довгий, 41; Кабанов, 64 - Милошевич, 57; Голодюк, 70; Федецкий, 74; Батиста, 89; Ощипко, 90; Ткачук, 90


Цей матч не викликав ажіотажу серед олександрійських вболівальників. Взагалі проглядається така тенденція, що з кожним матчем глядачів приходить все менше і менше. Чи то гра команди не надихає на відвідування стадіону, чи осіннє похолодання… Хоча й справді, особливо видовищними останні матчі місцевої команди назвати важко.

Напередодні в Олександрії пройшов дощ, з ранку небо було захмареним, але під вечір погода стабілізувалася і засяяло, по-осінньому, тепле сонечко.

Гра розпочалася з атак господарів поля. Перші хвилин десять ініціативою володіли олександрійці. Слід зазначити, що в основному складі дебютував новачок команди Любош Калоуда. Грав на позиції відтягнутого форварда. Саме Любош на 2-й хвилині пробивав по воротах львів’ян, але м’яч пролетів дуже високо над воротами. Більше до ударів, в дебюті матчу, справа не дійшла, а «Карпати» почали небезпечно огризатися. Спочатку на 11-й хвилині пас Худоб’яка не зміг завершити ударом Батіста. А на 27-й хвилині Федецький після відскоку прийняв м’яч, підробив собі під ліву ногу і пробив під дальню, від Паньківа, стійку воріт. Але Юрій у відчайдушному стрибку дістав м’яча і ліквідував загрозу своїм воротам. Карпатівці продовжили свій натиск, і вже Казанюк, в останню мить, випередив Батісту і вибив м’яч у того з-під ноги.

Після цього гра здебільшого точилася у центрі поля, а з атаками успішно справлялися захисники обох команд. Під кінець першого тайму більш активно почали діяти олександрійці. Нагоду відзначитися мав Старенький. На 44-й хвилині Олександр Казанюк навісив з лівого флангу на дальній кут воротарського майданчику, захисники «Карпат» дозволили Сергію Старенькому пробити головою по воротам, але м`яч пролетів над перекладиною. До кінця тайму небезпечних моментів більше не виникало.

По перерві львів’яни почали насідати на ворота господарів з перших хвилин. На 49-й хвилині гри позиційно помилився Сидоренко, і на ударну позицію прорвався Лукас, але удар у нього вийшов дуже неточний. Зате вже на 51-й хвилині «Карпати» відкрили рахунок в цьому матчі. Ткачук з лівого флангу навісив в центр штрафного майданчику, Лукас скинув м’яча під удар Батісті і той з десяти метрів з ходу пробив. Чередніченко намагався заблокувати цей удар, але м’яч рикошетом від нього залетів у ворота олександрійців. Після цього гра пішла на зустрічних курсах. Олександрійці почали більше розкриватися йдучи в атаку, а львів’яни діяли на контратаках.

На 54-й хвилині олександрійці провели небезпечну атаку, яку так і не змогли завершити ударом по воротам Богатінова. Через дві хвилини «Карпати» відповіли небезпечним ударом Голодюка зі штрафного метрів з 30-ти. Але Паньків бачив момент удару і накрив м’яч у правому нижньому куту воріт. На це олександрійці відповіли потенційно небезпечним штрафним ударом у виконання Давіда Таргамадзе, але удар у грузина відверто не вийшов.

Гра дещо заспокоїлась і перейшла в середину поля. Але в одній з атак господарі здобули право виконати кутовий удар з правого флангу. Давід Таргамадзе навісив на ближній кут воротарського майданчику, а Тарас Кабанов головою підрізав м’яч так, що той, по високій траєкторії перелетівши всіх, рикошетом від дальньої стійки залетів у ворота.

На 78-й хвилині м’яч відскочив під удар Казанюку і той потужно пробив метрів з сорока, але сфера пролетіла над воротами.

На останніх хвилинах гри карпатівці намагались вирвати перемогу. Спочатку Худоб’як з 25-ти метрів пробивав в нижній кут, але господарів виручив Паньків. А потім Годвін цілив в праву дев’ятку, і Паньків там не зміг би допомогти, але м’яч пролетів трішечки вище воріт. Гра закінчилась нічийним результатом. І це більше на користь олександрійців ніж львів’ян. При мінімумі моментів, господарі зуміли відігратись і здобути нічию.


Олег Кононов, головний тренер «Карпат»:

- Гра була дуже швидкісною, було багато браку в гравців обох команд. Це пояснюється тим, що обидві команди хотіли виграти. Футболісти більше працювали на емоціях. Звідси і велика кількість браку. Нам не вдалось утримати рахунок, на жаль. У цілому я не можу сказати, що занадто задоволений грою. Не можу сказати, що все в нас було добре. Мабуть і результат матчу відповідає тим подіям на полі, які відбувалися протягом матчу.

Я знаю причини, що привели до нашого положення, але я на них не хочу зупинятись. Завдання команди залишається незмінним – посісти в чемпіонаті місце не нижче місця минулого сезону. Хотілося, щоб ті позитивні напрацювання, які ми маємо на тренуваннях, втілювались безпосередньо під час проведення матчу.

Ваша команда справила на мене дуже хороше враження. Я дивився на гру. Мені сподобалась команда з перших турів, тренер хороший, вболівальник, якщо зважити ще й на чудові умови в клубі, бажаю команді вдалих виступів у Прем`єр-лізі.

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія» :

- Результат закономірний. Нічийний, ми нічим не поступались, навпаки, в першому таймі грали краще, ніж «Карпати». Та в другому таймі розпочинаємо показувати іншу гру. А потім, хлопці включають внутрішні резерви і досягають бажаного результату. Хотілося б більшого, та для цього потрібен час. У цілому я задоволений грою команди. Самовіддачею, бажанням грати.

Калоуда довго не грав, тому чекаємо від нього з кожним матчем кращої гри, а так самовіддача в нього присутня. Стосовно двох матчів з» Арсеналом», вважаю, що хороший жереб. Не буде переїздів, ми будемо старатися показати хороший футбол, до того ж підтягнуться травмовані гравці. Перед грою, я планував, що Кабанов хоча б 60 хвилин витримав, але сьогодні побачив, що він набув фізичної форми, дуже старався.
Відносно Шевченка – будемо надіятися, що він допоможе команді, бо на зборах він дуже добре себе проявив. Я мав з ним розмову, він дуже розумний, все розуміє і старається робити все, щоб забивати.


Портал знайомств
Загрузка

загрузка...

загрузка...

 Видео-приколы 
загрузка...
психологические тесты

загрузка...

загрузка...

загрузка...


3 ноября 2011
19 ноября 2011
20 ноября 2011
27 ноября 2011
все фан-туры

 Спортивные магазины Спортивные магазины 

On-line трансляции матчей
04.11.2011, 21:30
Майнц 05 - Штуттгарт
04.11.2011, 19:15
Заря - Таврия
видео он-лайн | онлайн результаты

  Видео 
4 ноября 2011
Металлист - Мальме - 3:1

Металлист - Мальме - 3:1
3 ноября 2011
Ворскла - Стандарт - 1:3

Ворскла - Стандарт - 1:3

  Подкасты 
6 октября 2011
`О делах футбольных`. Выпуск №53

"О делах футбольных". Выпуск №53
27 сентября 2011
`О делах футбольных`. Выпуск №52

"О делах футбольных". Выпуск №52

  Фотолента 
4 ноября 2011
ЛЕ. Порадовал лишь только
ЛЕ. Порадовал лишь только "Металлист"
2 ноября 2011
Зенит - Шахтер - 1:0
Зенит - Шахтер - 1:0

Новости InternetUA
Загрузка...
погода в твоем городе
Футбольные турниры

ТУРНИРНЫЕ ТАБЛИЦЫ НАЦИОНАЛЬНЫХ ЧЕМПИОНАТОВ

МЕЖДУНАРОДНЫЕ ТУРНИРЫ

РАБОТА
Загрузка...






 ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН 


Книга "Энциклопедия Лиги чемпионов"

Цена: 154.93 грн


Будильник "Милан"

Цена: 48.82 грн


Книга "Динамо - Шахтер: Заклятые друзья. История противостояния"

Цена: 65.12 грн

Реклама на сайте     О проекте
Fanat.UA При использовании материалов сайта ссылка на www.fanat.ua обязательна.
E-mail: [email protected] • Телефон: +38 044 227 18 59