FANAT
Главная Магазин Форум Матчи Видео On-line
"Заря", обыграв "Ильичёвец", набрала первые очки в чемпионате
 

На что поставить?

ЧМ 2014

Каталог магазинов


Опрос

Какой из чемпионатов бывшего СССР Вам наиболее интересен?



Интернет-магазин

Подробнее...
Магнит "Зирка" Киев


Подробнее...
Магнит "Атлет" Киев


Подробнее...
Магнит "Локомотив" Киев


Подробнее...
Магнит "Смена" Киев


Подробнее...
Магнит "ДЮСШ-15" Киев


Подробнее...
Значок "Украина - Албания"


Подробнее...
Значок "Украина - Германия"


Подробнее...
Значок "Украина - Армения"


Подробнее...
Значок "Германия - Украина"


Подробнее...
Значок "Кауно Йегеряй" Каунас


Подробнее...
Значок "Йоварас" Мажейкяй


Подробнее...
Значок "Летувос Маккаби" Вильнюс


перейти в магазин все новинки

Шахматные компьютеры Коллекция значков ЧМ-2014
Результаты матчей, статистика, обзоры

Чемпионат Украины 2013-14

Карпаты

25.08.2013
1:0
"Украина", Львов
зрителей: 9 100
Арбитр: Сергей Березка (Киев)

Говерла


Карпаты (Львов) - Говерла (Ужгород) - 1:0

Голы: Сергей Зенев, 57

Карпаты: Роман Пидкивка, Грегор Балажиц, Сергей Зенев, (Денис Мирошниченко, '80), Игорь Пластун, Павел Пашаев, Валерий Федорчук, Игорь Тищенко, Олег Голодюк, Александр Гладкий, (Самсон Годвин, '70), Вадим Страшкевич, (Ярослав Мартынюк, '53), Владимир Костевич

Говерла: Дмитрий Бабенко, Александар Лазевски, Виталий Лисицкий, Кристиан Орос, Сергей Люлька, Дмитрий Трухин, Мирко Райчевич, Дебатик Цурри, (Виталий Балашов, '73), Владимир Лысенко, Дамьен Ле Таллек, Хармони Иканде, (Михаил Кополовец, '46)

Предупреждения: Олег Голодюк, 10. Владимир Костевич, 81.







На західноукраїнське дербі тренери внесли певні корективи у стартові склади своїх команд. Дебютував в основі Костевич, який зайняв місце на лівому фланзі оборони, а Тищенко змістився у звичну для себе лінію атаки. Замість Бартуловича на поле вийшов центральний півзахисник Страшкевич, а замість Васіна – Зеньов. В складі закарпатців місце у воротах після деякої паузи повернув собі гвардієць «Говерли» Бабенко, а Балафаса потіснив на лаву запасних Райчевіч.

«Карпати» активніше розпочали поєдинок, який, до речі, був ювілейним 300-м домашнім за час виступів «зелено-білих» в елітному дивізіоні. Першим міг змінити нулі на табло стадіону Гладкий, який після флангової передачі Голодюка ледь не дотягнувся до м’яча. Гості, на вістрі атаки яких діяв Ле Таллек не відсиджувались в обороні і небезпечно контратакували. Реальну нагоду забити гол втратив Лисенко, після удару якого м’яч влучив у поперечину воріт Підківки.

Господарі за підтримки вболівальників продовжували більше контролювати м’яч, проте оборонні редути «Говерли», якими керував досвідчений Лисицький, пройти було непросто. Тож «Карпати», зокрема Голодюк, часто вдавалися до завершальних дальніх ударів. Пожвавлення на трибунах викликав і дальній удар низом Страшкевича, на який встиг відреагувати Бабенко.

Під час перерви до замін вдався лише Грозний, який випустив на поле екс-карпатівця Кополовця. Тим часом «Карпати» продовжували шукати шляхи взяття воріт «Говерли». Небезпечно пробивав в рамку воріт Голодюк, але Бабенко був на місці. І все ж, зусилля львівського клубу таки матеріалізувались у перший у цьому сезоні домашній гол «Карпат». Після пасу Гладкого на ударну позицію вийшов Зеньов і холоднокровно пробив в дальній кут воріт Бабенка.

Закарпатці одразу ж відповіли контратакою, яка завершилась ударом Лисенка, який пробив над поперечиною. Не зумів Лисенко і вдруге нанести точного удару – цього разу завадив Підківка. Забракло влучності і Цуррі, якого в підсумку замінив Балашов.

Заключний відрізок часу «Карпати» провели з повною концентрацією, розуміючи важливість результату для подальшого турнірного становища «зелено-білих». І підопічні Севідова свого досягли, здобувши першу перемогу у чемпіонаті, яка за іронією долі була здобута у поєдинку проти колишніх підопічних нинішнього наставника «Карпат».

І на завершення про статистику. Гольова серія «Карпат» проти «Говерли» збільшилась до семи ігор. Нарешті перервалася безвиграшна у чемпіонаті серія «Карпат», яка тривала 10 ігор. Продовжилась же безнічийна гостьова серія «Говерли», яка триває вже 12 (!) ігор.


В’ячеслав ГРОЗНИЙ, головний тренер «Говерли»:

«Наша команда зробила все, щоб привітати львів’ян з Днем незалежності. Здивований деякими аспектами і щойно в роздягальні розмовляв і сказав, що ви провели хороші матчі з лідерами-грандами і якщо думаєте, що не треба так налаштовуватись на інші клуби, то це велика помилка. Вважаю, що на превеликий жаль, мені десь не вдалося достукатися до ряду гравців. Коли пропустили необов’язковий гол, тоді і почали грати. Я просто здивований тим, що команда порахувала, що після матчів з лідерами вистачить рівня майстерності, щоб брати очки з іншими клубами, не прикладаючи надзусиль. Наші проблеми на сьогодні полягають в тому, що немає нападника і немає гравця, який може дати заключний пас. Гра не могла бути видовищною, бо і нам , і «Карпатам» потрібні були очки. «Карпатам» більше це вдалося, вони забили гол, а ми ні. Хотілося б до закриття трансферного вікна закрити наші проблемні позиції, про що я вже кажу довгий час. Дехто не відчуває конкуренції і може не потрапляти до «вісімнадцяти», але сьогодні він грає. «Карпати» можу привітати з першою перемогою, з першим забитим м’ячем у Львові і, на превеликий жаль, це сталося в матчі з нашою командою.

- Чому не поставили Кополовця в стартовий склад?
- Він сам попросив, що краще йому вийти на заміну.

- Вам у тренерській роботі часто доводиться виконувати роль МНС. Наскільки у вас вистачає сил виконувати ці функції – в «Спартаку», «Арсеналі», тепер «Говерлі»?
- Дуже важко працювати у таких ситуаціях – бути «матросовим» у кожній грі і робити подвиги. Перш за все треба психологічно налаштувати гравців не лише на матчі проти ТОП-команд. Дуже добре працювати, коли є готова команда і треба зробити лише невеликі кадрові зміни.

Александр СЕВИДОВ, главный тренер «Карпат»:

«Буду краток. Тяжело говорить, когда команда не выигрывает или проигрывает. На мой вигляд, мы были сегодня мобильнее, злее, агрессивнее, чем «Говерла», и заслуженно победили. Мы создали больше моментов и в первые десять минут у нас были два прекрасных момента. Я даже начал нервничать, думал, что какое-то проклятье на этом стадионе – не забить с нескольких метров… Но слава богу Сережа сегодня второй свой момент использовал. Как сказал вчера мэтр украинского футбола Николай Павлов «сначала результат, а об игре будем думать потом».

- Когда же будет игра?
- В первом тайме думаю, что мы полностью переиграли «Говерлу». Может бать, в конце мы начали играть на отбой, но уж очень был важен для нас результат, была важна победа. Ребята «подсели». Пересматривал много наших игр, но чтобы Голодюк за игру сделал столько подкатов, такого еще не было. Игроки прониклись отвественностью и перед своими болельщиками, и перед руководством клуба. Победа нам нужна была как воздух. Результат – это результат. Классно, когда есть и результат и игра, как это последние пять лет делала «Барселона». Сегодня в первом тайме выполнили мою первую просьбу и показали, что умеют играть в футбол, а во втором тайме выполнили вторую просьбу – они бились за город, за клуб, за победу. У нас сегодня были определенные проблемы - травмированы ведущие футболисты: Ткачук, Бартулович, болен Васин. В этой ситуации хотел бы поддержать нашу молодежь - Страшкевича, Костевича, Пидкивку, Мирошниченко, на которых мы и будем делать ставку.






загрузка...

загрузка...

загрузка...

загрузка...

загрузка...



  На что поставить 
14.08.2014
10 выигрышных прогнозов
14.08.2014
На что поставить сегодня? Спортпрогноз №2
14.08.2014
На что поставить сегодня? Спортпрогноз №1

  Онлайн трансляции 
14.08.2014 20:00
Краснодар – Спартак М
14.08.2014 17:30
Локомотив М – Ростов
14.08.2014 03:15
Сан-Лоренсо - Насьональ Асунсьон

  Видео 
13 августа 2014
Уфа - Динамо М 0:2

Уфа - Динамо М 0:2
13 августа 2014
Арсенал - Рубин 0:0

Арсенал - Рубин 0:0
13 августа 2014
ЦСКА - Терек 1:0

ЦСКА - Терек 1:0
13 августа 2014
Урал - Зенит 1:2

Урал - Зенит 1:2
12 августа 2014
Реал - Севилья 2:0

Реал - Севилья 2:0
12 августа 2014
Буковина - Сталь А 0:1

Буковина - Сталь А 0:1
12 августа 2014
Торпедо - Амкар 1:1

Торпедо - Амкар 1:1

  Подкасты 
25 марта 2014
`О делах футбольных`. Выпуск №110

"О делах футбольных". Выпуск №110
28 февраля 2014
`О делах футбольных`. Выпуск №109

"О делах футбольных". Выпуск №109

  Фотолента 
20 ноября 2013
Франция - Украина - 3:0
Франция - Украина - 3:0
16 ноября 2013
Украина - Франция - 2:0
Украина - Франция - 2:0

Футбольные турниры

НАЦИОНАЛЬНЫЕ ЧЕМПИОНАТЫ

МЕЖДУНАРОДНЫЕ ТУРНИРЫ






 ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН 


Чашка "Ювентус" Турин

Цена: 67.50 грн


Шарф "Челси" Лондон

Цена: 81.05 грн


Книга "Футбол - это не только победы"

Цена: 215.94 грн

Реклама на сайте     О проекте

Украиа Россия Англия Германия Испания Италия Франция Португалия Нидерланды Турция

Fanat.UA При использовании материалов сайта ссылка на www.fanat.ua обязательна.
КонтактыРеклама на сайте